Radio? Sure!

The Best Internet Radio Player Ever! ;)

Multiple instances running

All questions about using RadioSure.

Multiple instances running

Postby vorticity » 05 Mar 2016, 15:47

After having used Radio Sure quite intensively I noticed a very cool feature:
clipping mp3-files following station's information.

My Question:
Can I run multiple instances of Radio Sure parallel to record more that one station ?
I copied the whole program environment into different folders RS1, RS2, RS3
and defined separate destinations for recording (of course ... ,-) - that is not enough.

What am I missing.

Again, congratulation to RS - that's how Internet radio should be !

Regards, Bernd.
vorticity
 
Posts: 10
Joined: 26 Dec 2015, 15:00

Re: Multiple instances running

Postby Fonzy » 05 Mar 2016, 17:35

You can run multiple radio's from one install: Just do not check "run only one instance", and you can start more radio's , and each recording independant from the others.
The option for running more than one instance(radio) is not limited to PRO users
User avatar
Fonzy
 
Posts: 375
Joined: 21 Oct 2013, 22:43
Location: Belgium

Re: Multiple instances running

Postby vorticity » 07 Mar 2016, 11:29

Thanks for your info - this would be the perfect way - but unfortunately I do not find this ... ;-(
I have Auto-Update, I paid the PRO-Version - what am I missing ?

Best regards, Bernd.
vorticity
 
Posts: 10
Joined: 26 Dec 2015, 15:00

DISREGARD! FOUND IT-EASILY!! THANKS!

Postby vorticity » 07 Mar 2016, 11:33

Look carefully before posting ! Sorry. So long, Bernd.
vorticity
 
Posts: 10
Joined: 26 Dec 2015, 15:00

Re: Multiple instances running

Postby Fonzy » 07 Mar 2016, 12:19

I assume you are english, so I give the way for english:
Right click on body of radio, choose options
go to "advanced", there you find "allow only one instance" (4th row)- Be sure there is no check in the box before!(remove by click on box)
return to radio by click "apply" and "OK"

Now you can start more than one radio (each time from the icon on desktop). Each run of the radio, you can choose a different station and record that. Recordings are parallel, so you have phisical more radios playing parallel, and can record as you wish from them...
User avatar
Fonzy
 
Posts: 375
Joined: 21 Oct 2013, 22:43
Location: Belgium

Re: Multiple instances running

Postby vorticity » 07 Mar 2016, 12:36

Thanks, all checked...

I had tunnel-vision for "run only one instance" - had I read I would have found immediately
"allow only one instance" and that's exactly I was looking for!

I appreciate your help, Bernd.
vorticity
 
Posts: 10
Joined: 26 Dec 2015, 15:00


Return to Using the RadioSure

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest